Hoogheemraadschap van Rijnland

Het werkgebied strekt zich uit van Wassenaar tot Amsterdam en van IJmuiden tot Gouda en wordt in het westen begrensd door de Noordzee. Dit gebied is 1100 vierkante kilometer groot en er wonen ruim 1,3 miljoen mensen.

“Ondanks het korte tijdsbestek na aanbesteding is er snel gehandeld, er zijn maar weinig werken waar de afspraken met de monteurs en aannemer zo geruisloos is verlopen”

Wijnand van ’t Hart, Medewerker Gebouwenbeheer

Inrichting van zeven ruimtes

Na het doorlopen van de officiële procedures is de aanbesteding voor het inrichten van zeven presentatieruimtes gegund aan dB audiovisueel Ook het leveren van vier LCD-trolleys en het uitbreiden van het bestaande narrowcasting informatiesysteem maakte deel uit van de opdracht.

Interactieve whiteboards in presentatieruimtes

In iedere presentatieruimte is een 65/55 inch LCD-touch monitor geplaatst. Deze kan als interactief whiteboard worden gebruikt. Verder zijn er per ruimte twee aansluitingen aanwezig voor het aansluiten van een VGA- en/of HDMI-bron. De tafels zijn voorzien van een slim kabelopbergsysteem voor het opbergen van kabels als ze niet nodig zijn.

Maatwerk meubilair

dB audiovisueel heeft in samenwerking met de huisarchitect meubels ontworpen en in eigen beheer gerealiseerd. De meubels bieden plaats aan de aangeboden apparatuur en sluiten mooi aan bij de huisstijl.

Touchpanel bediensysteem

Om de bediening van de apparatuur zo eenvoudig mogelijk te maken, is elke ruimte voorzien van een touchpanel bediensysteem. Door middel van duidelijke Nederlandstalige menu’s is de bediening erg overzichtelijk en zijn bedienfouten uitgesloten.

Andere projecten