Koepon Holding

Koepon Holding BV is één van de grootste particuliere organisaties ter wereld actief in melkvee, fokkerij en bijbehorende diensten. Het management van Koepon Holding heeft veelvuldig contact met vestigingen in onder meer Canada.

Visuele brug tussen Nederland en Canada

De directeur van de holding is na een aantal jaren werken in Canada teruggekomen naar Nederland. Echter, hij wil nauwe contacten blijven onderhouden met de vestiging in Canada. Belangrijk daarbij is dat de directeur zo kan communiceren alsof hij live in Canada aanwezig is. Aan de heer Nijboer de taak om de mogelijkheden in kaart te brengen.

De noodzaak om op zoek te gaan naar een alternatief voor het vele reizen, kwam vanuit de gebruikers zelf. De volledige investering hebben wij in minder dan 7 maanden terugverdiend en nu besparen wij maandelijks.
Egbert Nijboer, ICT Manager

Kwaliteit en gebruiksvriendelijk

Na een aantal overleggen met de vestiging in Canada werd duidelijk dat er een systeem diende te komen dat zowel op kwaliteit als in gebruiksgemak erg goed scoorde. Er werd voor gekozen om een demomodel te plaatsen van een TANDBERG 1700 op beide locaties.

“De eerste demo was meteen goed. Veertien dagen lang hebben wij de set op proef gehad en hebben deze vervolgens meteen aangeschaft. Niet lang daarna zijn wij overgestapt op een grotere uitvoering om zo met meer mensen aan een vergadering te kunnen deelnemen. Tevens heeft de directeur een desktop uitvoering thuis om contact te kunnen onderhouden met Canada. Inmiddels hebben wij videoconferencing systemen staan in Duitsland, Engeland, Canada, Brazilië, China, Amerika en in Nederland”, aldus Egbert Nijboer, ICT manager bij Koepon Holding.

Andere projecten