dB audiovisueel Apart Regio Dealer Partner

dB audiovisueel is officieel Regio Dealer Partner voor Apart Audio in de provincie Groningen. Apart Audio levert een zeer compleet assortiment audio apparatuur voor kleine en middelgrote toepassingen en wordt vanaf 17 september 2014 in Nederland vertegenwoordigd door Mennegat Trading BV. Mennegat Trading is van mening dat dB Audiovisueel de ideale dealer partner is voor het bedienen van een groot aantal doelgroepen in de regio Groningen.

De producten van Apart Audio sluiten perfect aan bij het motto van dB Audiovisueel; “Techniek dient de mens”. Ze voorzien dB in de mogelijkheden  om oplossingen te realiseren met betrekking tot achtergrondmuziek, omroep, presentatie, spraakversterking en ontruimingssystemen en kunnen bovendien uitstekend worden geïntegreerd in gemakkelijke bediensystemen. Een specialisme waar dB Audiovisueel bekend om staat.

Op 28 oktober 2014 heeft het hele technische en commerciële team van dB een uitgebreide training gehad van de fabrikant, waardoor zij perfect in staat zijn om de producten te vertalen naar complete oplossingen. Deze training zal jaarlijks herhaald worden, zodat iedereen binnen dB audiovisueel up-to-date blijft met betrekking tot nieuwe producten en ontwikkelingen. Door de geweldige prijs-kwaliteit verhouding van Apart Audio en de intensieve samenwerking met de nieuwe importeur wordt dB audiovisueel nog flexibeler in het aanbieden van maatwerk audio oplossingen naar haar klanten.

Dealer training apart