Videoconferencing

dB audiovisueel heeft een grote ervaring op het gebied van videoconferencing. Zowel in de zorg, bij de overheid, als in het bedrijfsleven hebben we al veel tevreden klanten mogen voorzien van een videocommunicatiesysteem.

Via smartphone, tablet of via schermen in vergaderruimtes

Met z’n tweeën of met een aantal partijen vergaderen waarbij iedereen elkaar via een beeldscherm ziet en hoort; dat is in grote lijnen wat videocommunicatie of -conferentie inhoudt. Videoconferencing is geschikt voor elke organisatie, klein en groot.

dB audiovisueel biedt oplossingen voor videoconferentie op uw smartphone of tablet tot videoconferencing in een boardroom met meerdere schermen en camera’s. Daarnaast biedt videoconferencing u de mogelijkheid om bestanden te delen en hierin gezamenlijk te werken.

Efficiënt, kostenbesparend en milieuvriendelijk

 U bespaart op (reis)tijd, middelen en geld, terwijl de efficiëntie van uw dagelijks werk en uw levenskwaliteit verbetert. Deze voordelen zorgen ervoor dat u uw investering snel heeft terugverdiend. Daarnaast werkt u ook nog eens milieuvriendelijk.

Andere voordelen

Er zijn verschillende redenen waarom mensen videocommunicatiesystemen gebruiken, maar waar alle gebruikers het over eens zijn is de waarde die visuele communicatie aan de dagelijkse activiteiten toevoegt.

Een groot gedeelte van communiceren gebeurt door middel van non-verbale communicatie. Door gebruik te maken van videoconferentie kunt u uw boodschap dus beter overbrengen.

Meer informatie

Uiteraard zijn er tal van andere toepassingsgebieden te bedenken waar een videocommunicatiesysteem uitkomst biedt. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze projecten of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Maak nu direct een video call vanuit uw browser voor meer info: