Implementatie

Implementatie

De door u gekozen oplossing implementeren we naadloos binnen uw organisatie. Onze projectleiders en VCA-gecertificeerde monteurs beschikken over ruime ervaring.

Perfecte afwerking

Bij de installatie van uw systeem staat een perfecte afwerking centraal. Daarom wordt er zo veel mogelijk gebruik gemaakt van bestaande kabelwegen, goten, buizen en verlaagde plafonds. Zijn deze niet aanwezig? Dan zorgt de monteur ter plekke voor een passende oplossing.

dB audiovisueel kan desgewenst een maatwerkoplossing aanbieden en uw apparatuur inbouwen in bestaande en/of nieuwe meubels. Bij de afwerking houden we rekening met uw huisstijl en de architectuur van uw pand.

Bediening

Bediensystemen worden door ons zo geprogrammeerd dat u na oplevering direct aan de slag kunt. Of het nu gaat om een eenvoudig knoppen bedienpaneel of om een uitgebreid geprogrammeerd systeem; ons uitgangspunt is dat iedereen het systeem eenvoudig kan bedienen.

Benieuwd naar enkele van onze oplossingen? Bekijk dan onze projecten. Of neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.