Certificering

NEN-ISO

Bij dB Audiovisueel streven we naar het leveren van hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de behoeften van onze klanten, ondersteund door onze certificeringen op het gebied van kwaliteitsmanagement, veiligheid, gezondheid, milieu en informatiebeveiliging.

ISO 9001: Kwaliteitsmanagement

Bij dB Audiovisueel zijn we trots op onze ISO 9001:2015-certificering voor kwaliteitsmanagement. Dit betekent dat we voldoen aan internationale normen voor het leveren van consistente producten en diensten die voldoen aan de eisen van onze klanten. Onze gecertificeerde processen waarborgen de hoogste normen in de branche.

VCA: Veiligheid, Gezondheid en Milieu

Veiligheid staat bij ons voorop. dB Audiovisueel is gecertificeerd volgens de VCA-normen, wat aantoont dat we voldoen aan de vereisten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Wanneer u met ons samenwerkt, kunt u erop vertrouwen dat uw projecten worden uitgevoerd met de hoogste aandacht voor deze vereisten.

ISO 14001: Milieubeheer

Duurzaamheid en milieubescherming zijn belangrijke pijlers van ons bedrijf. Daarom hebben we de ISO 14001:2015-certificering voor milieubeheer behaald. We streven ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren en onze activiteiten zo duurzaam mogelijk te maken.

ISO 27001: Informatiebeveiliging

Bij dB Audiovisueel nemen we informatiebeveiliging uiterst serieus. Momenteel zijn we bezig met de NEN-EN-ISO 27001:2022, de internationale norm voor informatiebeveiliging. We hebben de ambitie eind 2024 gecertificeerd te zijn. Dit toont ons streven naar het beschermen van zowel onze eigen informatie als die van onze klanten tegen onjuist gebruik, inbraak of hackers. 

Privacy, security en veiligheid heeft bij ons altijd al hoog in het vaandel gestaan. Zowel van onze eigen informatie, als die van onze relaties. Hoe wij met jouw gegevens omgaan, kun je lezen in onze Privacyverklaring.

Neem Contact Op

Bent u op zoek naar betrouwbare en gecertificeerde audiovisuele oplossingen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. dB Audiovisueel staat klaar om uw projecten te ondersteunen met onze expertise en gecertificeerde processen.

Download hier de certificaten.