Advies

Advies

Een opdracht begint met het inventariseren van uw wensen en doelstellingen. Op basis hiervan ontwerpt één van onze adviseurs een oplossing die het beste past bij uw situatie. Hierbij houden we rekening met uw budget.

Bestek en programma van eisen

U wilt een duidelijk overzicht van de mogelijkheden op gebied van audio en video binnen uw organisatie? Als system integrator is dB audiovisueel in staat om uw wensen en eisen om te zetten in een bestek of programma van eisen (pve). Dit stelt u in staat om de juiste beslissing te maken.

Meten is weten

Voordat onze monteurs de apparatuur implementeren binnen uw organisatie is het raadzaam om de ruimte te testen op de haalbaarheid van uw wensen, bijvoorbeeld door middel van een demonstratieopstelling. Dit voorkomt onnodige kosten achteraf en beperkt uw risico’s.

dB audiovisueel kijkt bij het verrichten van een meting onder meer naar:

  • de akoestiek van uw ruimte
  • uw netwerkcapaciteit
  • de lichtinval in uw ruimte
  • uw eventuele ringleidingsysteem
  • de afmeting(en) van uw beeldscherm(en)

 

Uiteraard kunnen ook bestaande audiovisuele installaties onder de loep genomen worden, bijvoorbeeld om eventuele knelpunten binnen uw huidige systeem op te sporen en op te lossen.

Benieuwd naar enkele van onze oplossingen? Bekijk dan onze projecten. Of neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.