Camerasystemen

dB audiovisueel heeft een groot aantal camera’s in haar assortiment, zowel analoog als digitaal. Het assortiment varieert van zwart-wit tot kleur, van nachtzicht tot warmtebeeld, van miniatuur tot verborgen camera’s.

De digitale camera’s zijn voorzien van een ingebouwde webinterface en kunnen op ieder netwerk aangesloten worden, inclusief internet. Zo kunt u de beelden van de camera overal ter wereld bekijken.

Uiteraard leveren we ook alle benodigde apparatuur om de beelden op te slaan, eventueel te bewerken en te versturen naar een computer elders in de wereld.

Beelden opslaan

Voor het vastleggen van camerabeelden kan een harddisk recorder worden gebruikt. Daarmee is het mogelijk om later de beelden via de computer te bekijken en te bewerken. De meeste harddisk recorders zijn voorzien van een netwerkaansluiting waarmee de beelden op afstand kunnen worden bekeken.

Live uitzenden en archivering

Samen met onze partners kunnen we ervoor zorgen dat de opnames live uitgezonden worden via internet of later via internet geraadpleegd kunnen worden.

Door deze samenwerking is directe en integrale archivering van (raads)vergaderingen mogelijk. Uiteraard zijn er tal van andere toepassingsgebieden te bedenken waar een camerasysteem uitkomst biedt. 

Meer informatie

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze projecten of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.