Vergadersystemen

Wij leveren diverse soorten vergadersystemen van verschillende fabrikanten. Draadgebonden of draadloos. Inbouw of opbouw. Met of zonder opnamemogelijkheid en weergave via internet. Een vergadersysteem werkt autonoom met als groot voordeel dat regie overbodig is.

Legio mogelijkheden

De mogelijkheden zijn enorm. De basis van een vergadersysteem bestaat uit een vergadercentrale met voorzittersmicrofoon en het gewenste aantal deelnemersposten. Optioneel kan meer apparatuur gekoppeld worden aan de centrale, zoals verlichting, klimaatbeheersing, projectiemiddelen en camera’s.

Inmiddels maken diverse gemeenten al gebruik van deze oplossing voor de raadsvergaderingen.

Uibreiding met diverse stemsystemen

De vergadercentrale is uit te breiden met een (draadloos) stemsysteem. Dat geeft u de mogelijk om de aanwezigheid van deelnemers te registreren en te stemmen volgens verschillende stemprocedures. Zo kunt u parlementair stemmen, reacties van het publiek peilen, meerkeuzevragen beantwoorden, opinies peilen, scores toekennen en voor/tegen-stemmen.

De stemsystemen kunnen zowel gepersonaliseerd als anoniem gebruikt worden. Binnen enkele seconden zijn de resultaten klaar om gepresenteerd te worden.

Opname van beeld en geluid

Daarnaast is het mogelijk om uw vergadersysteem uit te breiden met opnameapparatuur voor beeld en geluid. Samen met onze partners kunnen we ervoor zorgen dat de opnames live uitgezonden worden via internet of later via internet zijn te raadplegen.

Met deze oplossing zorgen we er ook voor dat de vergadering direct en integraal wordt gearchiveerd.

Meer informatie

Uw wensen en doelstellingen staan centraal bij het ontwerpen van een oplossing voor een vergadersysteem in bijvoorbeeld een raadzaal, statenzaal of vergaderruimte. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze projecten of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.