Onderhoud

Onderhoud

Periodiek onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van uw apparatuur maar voorkomt tevens eventuele storingen. Voor het onderhouden van uw audio- en videoapparatuur bieden wij u de mogelijkheid om een servicecontract af te sluiten. U bent hiermee verzekerd van technische ondersteuning die past binnen het door u gekozen budget.

Preventief onderhoud

Als basis van uw servicecontract bieden wij preventief onderhoud. Vergelijk het met de onderhoudsbeurten van uw auto.

Aan de hand van een vooraf opgestelde controlelijst wordt uw apparatuur gecontroleerd en getest. Dit vermindert het aantal onverwacht optredende storingen en verlengt de levensduur van uw apparatuur.

Correctief onderhoud

Niet iedereen heeft behoefte aan dezelfde mate van service. Daarom kunt u ervoor kiezen om uw preventieve onderhoudscontract aan te vullen met een correctief onderhoudscontract. Zo bent u ook bij storingen verzekerd van de juiste ondersteuning.

Binnen zo’n correctief contract hebt u diverse keuzes betreffende reactietijd, beschikbaarheid en vervanging van apparatuur.

Service op maat

Uiteraard is het ook mogelijk om een servicecontract geheel op maat te maken. Daarin leggen we de afspraken vast die u belangrijk vindt. Bijvoorbeeld welke apparatuur al dan niet vervangen dient te worden bij een eventuele storing, hoe vaak en wanneer het onderhoud plaatsvindt en/of welke reactietijd u wenst na een storingsmelding.

Zo betaalt u alleen voor de door u gewenste service.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak om een inventarisatie te maken van uw audio- en videoapparatuur. Of neem contact op met één van onze adviseurs.