Over ons

Over ons

dB audiovisueel is een ervaren system integrator. Waar andere bedrijven na de verkoop van een systeem vaak stoppen, gaat dB audiovisueel door. Wij zorgen voor een perfecte installatie, gebruikersvriendelijk bediening en een hoogwaardige afwerking van het gehele project. Wij zijn trots dat we onze audio- en videosystemen al bij heel veel gemeenten, provincies, ziekenhuizen, zorginstellingen en bedrijven hebben mogen integreren.

Missie

dB audiovisueel helpt organisaties bij het optimaliseren van hun communicatieprocessen, met behulp van de structurele inzet van audiovisuele systemen. Wij stellen mensen in staat om plaats- en tijdonafhankelijk met elkaar samen te werken in een beveiligde omgeving.

Visie

De wijze waarop mensen (samen)werken verandert. Trends als ‘het nieuwe werken’, ‘duurzaam ondernemen’, ‘transparante overheid’, ‘e-learning’ en ‘multidisciplinaire samenwerking’ zorgen ervoor dat communicatie meer en meer plaats- en tijdonafhankelijk plaatsvindt. Mensen hoeven elkaar niet per definitie fysiek te ontmoeten om toch persoonlijk te kunnen communiceren.

dB audiovisueel ondersteunt opdrachtgevers bij het optimaliseren van hun communicatieprocessen, waarbij kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en vertrouwelijkheid centraal staat. Ons motto is: techniek dient de mens!