Informatiesystemen

dB audiovisueel heeft al vele locaties voorzien van informatiesystemen. Met deze systemen kunt u moeiteloos zelfgemaakte boodschappen publiceren op beeldschermen en/of infozuilen.

Een compleet informatiesysteem wordt ook wel narrow casting, digital signage, bedrijfstelevisie of kabelkrant genoemd.

Narrow casting

De mogelijkheden van deze informatiesystemen zijn erg groot. De toepassing wordt vooral gebruikt voor het informeren van klanten, passagiers, scholieren en bezoekers. Met narrow casting kunt u bijvoorbeeld presentaties die vooraf geprogrammeerd zijn of live informatie van internet tonen. Maar u kunt ook actuele informatie tonen door uw systeem te koppelen aan een database. Met een touchscreen kunt u uw informatiesysteem zelfs interactief maken.

Streaming video voor e-learning

Dankzij de techniek van streaming video kunnen studenten colleges volgen op de plaats en het moment dat het hen uitkomt. Het zorgt voor plaats- en tijdonafhankelijk onderwijs.

Colleges en bijbehorende presentaties worden vooraf opgenomen en gekoppeld aan de database. Daarnaast kan een koppeling gemaakt worden aan lesroosters.

Uiteraard kan deze toepassing ook een oplossing bieden binnen het bedrijfsleven, voor bijvoorbeeld bedrijfscursussen. Door e-learning toe te passen binnen uw bedrijf kunt u reistijd en geld besparen.

Complete inrichting voor narrow casting

Voor alle toepassingen van narrowcasting levert dB audiovisueel complete oplossingen, variërend in grootte van één enkele monitor tot de complete inrichting van bijvoorbeeld uw school of kantoorgebouw.

Meer informatie

Uiteraard zijn er tal van andere toepassingsgebieden te bedenken waar een informatiesysteem uitkomst biedt. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze projecten of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.