Zonder investering de nieuwste audiovisuele middelen en installaties

De aankoop en het gebruik van audiovisuele middelen en installaties kunnen een aanzienlijke kostenpost voor uw organisatie vormen. U heeft immers niet alleen te maken met de aanschafkosten, maar om uw apparatuur actueel te houden moet u ook rekening houden met kosten voor onderhoud en software-updates. Geld dat u waarschijnlijk liever besteedt aan de kerntaken van uw organisatie.

Het nieuwste AV-systeem zonder eigen investering

Toch kunt u ook zonder eigen investering beschikken over de modernste audiovisuele middelen en installaties. AV as a service van dB audiovisueel biedt u het voordeel van direct gebruik van het nieuwste AV-systeem, specifiek passend bij uw organisatie, zonder torenhoge aanschafkosten.

Betaal alleen voor het gebruik

Hoe het werkt? Vergelijk het met het leasen van een auto. Op basis van uw specifieke wensen en eisen stellen we een AV-systeem voor u samen dat naadloos aansluit op uw behoeften. U betaalt geen investeringskosten, maar alleen een vast bedrag per maand voor het gebruik.

Alles-in-1

Service en onderhoud zijn inbegrepen bij de prijs. U bent altijd verzekerd van de modernste AV-techniek. Uiteraard zorgen wij ook voor de updates, zodat u altijd de beschikking heeft van de nieuwste software. Heeft u onverhoopt een probleem met de installatie? Dan staat onze helpdesk voor u klaar. Kortom, wij nemen u alles uit handen. U heeft er geen omkijken meer naar.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Direct meer weten? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers. Wij vertellen u er graag alles over.