Vereniging System integrators VSI

dB audiovisueel is sinds 2013 aangesloten bij branchevereniging Vereniging System Integrators (VSI).

Wat is de VSI?

VSI is de branchevereniging van audiovisuele installateurs. De leden voldoen aan belangrijke eisen op het gebied van deskundigheid en ervaring, onafhankelijkheid en continuïteit. Met andere woorden: het VSI-lidmaatschap biedt u de beste garantie voor de kwaliteit die u verwacht. De VSI-leden leveren jaarlijks enkele duizenden projecten op. Daarnaast zorgen zij voor service en onderhoud.

Wat doen de VSI-leden?

VSI-leden zijn gespecialiseerd in het technisch en functioneel ontwerpen en inrichten van audiovisuele installaties. U kunt hierbij denken aan; presentatieruimten, filmzalen, boardrooms, proces control rooms, videoconferencing ruimten, collegezalen, rechts- en raadszalen en dergelijke.
De gebruikte apparatuur bestaat onder meer uit projectieschermen, video- en dataprojectoren, besturingssystemen, geluidsversterking, videocamera’s, beeldregistratie- en weergaveapparatuur, vertaal- en discussieapparatuur en interactieve whiteboards.

Wanneer word je als VSI-lid erkend?

De VSI-leden zijn toonaangevende audiovisuele ondernemingen in Nederland, die hun technische kennen en kunnen hebben bewezen in tal van grote en kleine projecten. De circa 14 VSI gecertificeerde bedrijven zijn samen goed voor een marktaandeel van ongeveer 70%.

Meer informatie over branchevereniging VSI vindt u hier.